Fullsatt ledarskapsdag i IKEA-salen

Fullsatt konferens om ledarskap

Att visa tillit och att förstå sig på människor utan att dela upp dem i olika färger var två ämnen som engagerade publiken under ledarskapsdagen i Växjö den 24 april.

Centrum för ledarskap i Småland arrangerade sin årliga ledarskapsdag för fullsatt hus. I publiken och på scenen fanns chefer, ledare, studenter och forskare från hela Småland, tillsammans med de två gästföreläsarna Björn Natthiko Lindeblad och Mattias Lundberg.

Temat för dagen var ”Bli en ledare med båda fötterna på jorden”. Publiken fick bland annat ta del av småländska chefers ledarskapsutmaningar, studenters erfarenhet av Juniorledarskapsakademin och forskarnas pågående arbete om innovationsdrivande ledarskap.

Deltagarna kom från hela Småland och arbetet i centrumet är ett samarbete med Jönköping University.