Kollage på studenter

Hjälp oss spegla mångfalden på universitetet!

På Linnéuniversitetet ska alla känna sig välkomna. Vi är måna om att kommunicera detta på alla sätt. Vi kommer därför att anordna ett par fototillfällen i september för att ytterligare bredda vårt bild- och filmmaterial, och då behöver vi din hjälp.

Vi är medvetna om att vårt bild- och filmmaterial inte fullt ut speglar den fantastiska mångfald som finns vid universitetet, och vi vill gärna bli bättre på det. I september kommer vi därför att anordna ett par fototillfällen för att ytterligare bredda vårt bild- och filmmaterial, så att det lever upp till den mångfald som Linnéuniversitetet representerar.

Ett fototillfälle kommer att arrangeras på campus i Växjö (18/9 kl 11:30-14:00) och ett på Universitetskajen i Kalmar (19/9 kl 11:30-14:00). Båda tillfällena kommer att inledas med fika, som vi bjuder på, och lite uppsnack där du får möjlighet att lära känna de studenter som ska vara med vid samma fototillfälle som du.

Anmäl dig redan idag!

Anmäl dig

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.

Medgivande - GDPR

Jag medger att uppgifter i detta formulär får användas av universitetet inom ramen för universitetets uppdrag med det syfte som angivits i informationstexten ovan.

Villkoren för behandling av personuppgifter vid Linneuniversitetet.