Spirande rosa blommor

Rekryteringsutbildning (start 2020) – Ledarutbildning för blivande skolledare samt för förstelärare och arbetslagsledare

Utbildningen omfattar 7,5 hp och syftar till att främja rekrytering av rektorer och biträdande rektorer. Utbildningen lämpar sig också för andra personer med ledningsfunktion inom förskola, skola och fritidshem som exempelvis förstelärare och arbetslagsledare.

Rekryteringsutbildningen är anpassad efter innehållet i Rektorsprogrammet och behandlar skolledarskap, styrning, organisering och kvalitet samt skoljuridik och myndighetsutövning.

Nästa utbildningsomgång äger rum under läsåret 2020-2021 med start den 19 maj 2020. Utbildningen omfattar nio kursdagar inklusive två internat. Platsantalet är begränsat och antagning sker i den turordning som anmälningarna kommer in.

Läs mer om Rekryteringsutbildningen

Anmälan är öppen och sker via anmälningsformuläret som du hittar här!

För frågor kontakta Eva Särnholm
E-post eva.sarnholm@lnu.se