Linnéuniversitetet

Tre nominerade till Linnéuniversitetets samverkanspris Årets universitetspartner

För andra året delar Linnéuniversitetet ut samverkanspriset Årets universitetspartner Kalmar län. Priset delas ut i samband med Guldfesten i Kalmar den 9 mars. Tre aktörer är slutkandidater till priset: Kalmar Energi AB, Infomaker Scandinavia AB och Kalmar kommun, omsorgsförvaltningen.

Priset ska synliggöra vad samverkan med Linnéuniversitetet är i praktiken. De tre nominerade organisationerna är alla betydelsefulla partners till Linnéuniversitetet när det gäller samverkan med studenter, forskare, praktikplatser, examensarbeten, livslångt lärande och innovation.

Priset delas ut till en aktör som utmärkt sig i sitt samarbete med Linnéuniversitetet och där samarbetet manifesterar nyckelorden nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet.

Priset Årets universitetspartner instiftades 2018 och delas ut till en organisation verksam i Kalmar län. Första pristagare blev Örsjö Belysning AB.

Katarina Ek, 0708-386413
Avdelningen för Externa relationer