Avslutningshögtid avancerad nivå 2019

Årets avslutningshögtider firas digitalt den 3 juni

Årets avslutningshögtider vid Linnéuniversitetet kommer sändas digitalt. Coronapandemin gör att det inte blir någon fysisk sammankomst i år, varken i Kalmar eller i Växjö. Istället firar vi med en gemensam digital sändning på Lnu.se den 3 juni. Studenter såväl som anställda är välkomna att ta del av sändningen.

Den 3 juni kl 14.00 kommer avslutningshögtid avancerad nivå och grundnivå sändas på Lnu.se.

Såväl studenter som anställda är välkomna att ta del av sändningen. Vi utlovar en alldeles speciell och hjärtlig avslutningshögtid i dessa coronatider. Så klä upp dig, fixa något gott och festligt och fira med oss kl 14.00 den 3 juni på Lnu.se!

Notering: Du som är student vid Ekonomihögskolan har ett något annat upplägg. Läs mer på Ekonomihögskolans sida om avslutningshögtiden.

Sändningarna finns tillgängliga under en veckas tid från den 3 juni.