Castingkampanj

Bli Linnéuniversitetets nya ansikte utåt

Vill du vara ansiktet utåt för Linnéuniversitetets kampanj 2021? Vi letar efter studenter som vill berätta om sitt program eller något annat inspirerande från studentlivet.

Varje år driver vi en kampanj för att locka fler till att välja att plugga på Linnéuniversitetet. Kampanjen för 2021 satsar vi på film och letar efter dig som vill berätta om vad du tycker är värdefullt med din utbildning eller ditt studentliv. Kanske har du åkt på utlandsstudier? Är med i ett projekt? Skaffat företag? Utövar ditt fritidsintresse i en studentförening? Eller så kanske du vill inspirera andra till att välja ditt program? Oavsett så vill vi höra din röst!

Skicka en film på dig själv där du berättar om någonting som kan få andra inspirerade till att välja Linnéuniversitetet. Det du berättar behöver ha någon av följande vinklar; hållbarhet, entreprenörskap, internationalisering eller kultur. Filmens längd behöver vara 1-2 minuter. De som blir utvalda till att medverka i kampanjen 2021 kommer få ett presentkort på Adlibris av värde 1000kr.

Skicka din ansökan genom att maila studentrekrytering@lnu.se tillsammans med filmen, namn, telefonnummer, program du går, adress.