Digital mötesplats wellbeingföretag

Inbjudan till mötesplats för turismföretag den 10 juni

Den 10 juni klockan 10.00 öppnar vi upp ett Skypemöte för Mötesplats wellbeingföretag, för dig som är intresserad av att veta vilket stöd som finns för företagare och byta tankar med andra företag och Wellbeing teamet.

Digital mötesplats wellbeingföretag

På mötet kan du ställa frågor och lyfta dina funderingar med andra kollegor från besöksnäringen. Kanske har du några goda exempel på aktiviteter eller andra lösningar som kan vara till nytta för andra att ta del av. Vad vi ska prata om är upp till dig. Det går såklart lika bra att bara sitta och prata lite över en kopp kaffe och en bulle!

Om du har några specifika frågor till Energikontoret, Länsstyrelsen eller Linnéuniversitet ber vi dig maila dina frågor innan så att vi kan återkoppla till er så bra som möjligt.

Vi öppnar upp Skype-kanalen klockan 10.00. Du behöver inte ha Skype installerat för att vara med. Det går också bra att ringa in. Vi tänker oss att vi håller öppet mellan en halvtimme upp till en timme om behovet finns. Arrangörer är Linnéuniversitetet, Energikontor sydost och Länsstyrelsen i Kalmar län.

För mer information och anmälan vänd dig till: joanna.kohnen@lansstyrelsen.se