Utropstecken i pratbubbla

Introduktion till universitetsbiblioteket höstterminen 2020

Universitetsbiblioteket hjälper dig att bli framgångsrik i dina studier. Inför höstens terminsstart kan du ta del av ett digitalt introduktionspaket till Universitetsbiblioteket och Studieverkstaden.

Introduktion för dig som är ny student

Välkommen till Studieverkstaden och biblioteket – ditt universitetsbibliotek! I filmerna kan du se hur du kan dra nytta av våra resurser i dina studier. Vi är mer än böcker!

Undrar du över något? Kontakta oss via chatt, mejl eller kom och besök oss. Du kan även besöka oss på lnu.se/ub.

Vi ser fram emot att möta dig!

Introduktion för campusstudenter. Klicka på länken för att se filmerna. (totalt 6:59 minuter)

Introdukion för distansstudenter. Klicka på länken för att se filmerna. (totalt 7:09  minuter)

Flytt till nytt universitetsbibliotek i Kalmar

OBS! Den 23 november stänger bibliotekets fysiska lokaler på Nygatan i Kalmar. Vi öppnar igen på Universitetskajen i Kalmar den 18:e januari 2021. Under stängningsperioden möter vi dig på andra sätt.