Utropstecken i svart pratbubbla på gul bakrund

Introduktion till universitetsbiblioteket vårterminen 2021

Universitetsbiblioteket hjälper dig att bli framgångsrik i dina studier. Inför vårens terminsstart kan du ta del av ett digitalt introduktionspaket till Universitetsbiblioteket och Studieverkstaden.

Introduktion för dig som är ny student

Välkommen till Studieverkstaden och biblioteket – ditt universitetsbibliotek! I filmerna kan du se hur du kan dra nytta av våra resurser i dina studier. Vi är mer än böcker!

Undrar du över något? Kontakta oss via chatt, mejl eller kom och besök oss. Du kan även besöka oss på lnu.se/ub.

Vi ser fram emot att möta dig!

Introduktion för campusstudenter. Klicka på länken för att se filmerna. (totalt 6:59 minuter)

Introdukion för distansstudenter. Klicka på länken för att se filmerna. (totalt 7:09 minuter)

Flytt till nytt universitetsbibliotek i Kalmar

OBS! På grund av flytt till nya lokaler är vår service i Kalmar begränsad. Vi har samlat all information om hur vi hjälper dig under den här tiden på vår sida UB i Kalmar stänger för flytt.