En grupp människor i industrilokal på Linnéuniversitetet

Kompetensutveckling för tillverkningsindustrin

Coronapandemin påverkar oss alla på något sätt. Kanske jobbar du hemifrån just nu och har, av naturliga skäl, inte samma arbetsbelastning som tidigare. Kanske har du blivit permitterad eller varslad.

För att minska de negativa konsekvenser som pandemin för med sig vill vi på Linnéuniversitetet bidra på det sätt som vi kan, genom kompetensutveckling.

– Vi vill att dessa tider även ska föra något gott med sig. Därför har vi, i samarbete med Centrum för Informationslogistik i Ljungby, tagit fram ett kurspaket som riktar sig till dig inom tillverkningsindustrin, säger Tobias Schauerte, kursansvarig vid Linnéuniversitetet.

Kurserna ges på distans och du väljer själv om du vill studera på 50 eller 100 %. Du kan alltså välja att bara läsa en kurs (halvtid) eller två kurser samtidigt (heltid) och kan göra det i två perioder enligt nedan.

Kursperiod 1, vecka 19-27 innehåller:

Kursperiod 2, vecka 28-36 innehåller:

Praktisk information

Du ansöker som vanligt via antagning.se. Kurserna ger högskolepoäng vilket innebär att du har rätt att ansöka om studiemedel från CSN. För att vara behörig krävs grundläggande behörighet för studier på universitet.