Res hållbart

Res hållbart i Kalmar, samla poäng & bli belönad!

Idag, den första september, lanserar Kalmar, som första stad i Sverige, appen BetterPoints. Var med och bidra till ett hälsosamt och hållbart Kalmar och ta del av fina erbjudanden!

Dina resor med cykel, gång och kollektivtrafik till, från eller inom Kalmar loggas automatiskt och omvandlas till poäng som sedan kan bytas in mot olika erbjudanden eller doneras till välgörenhet. Du kan också samla vinstchanser och vara med i utlottningen av priser varje månad.

Som student har du möjlighet att tjäna extra poäng i våra olika utmaningar. Först ut är utmaningen ”Parkera rätt” som innebär att ni får extra poäng när ni parkerar cykeln i cykelställen.

Vi kommer att finnas på plats vid gästhamnen, utanför restaurang Zegel, onsdagen den 2 september klockan 8:30-10:00. De första 25 som kommer och besöker oss får varsitt ryggsäcksskydd. Kommer du förbi och visar att du har laddat ner appen får du dessutom extra poäng!

Ladda ner appen redan idag!

Läs mer om ”BetterPoints” här.

Appen BetterPoints lanseras som en del i Kalmar kommun och Linnéuniversitetets samverkansprojekt Hållbara resval som medfinansieras av ERUF och Region Kalmar län.