student med dator i knät

Universitetsbibliotekets digitala tjänster

Universitetsbiblioteket erbjuder många tjänster digitalt, kontakta oss via chat, telefon eller epost. Du kan även träffa oss digitalt via Drop-in där vi svarar på dina frågor gällande sök- och skrivhjälp, eller digital handledning där du kan få stöd i studieteknik, presentationsteknik och texthandledning.

Kontakta våra bibliotekarier via chatt, telefon eller e-post

Besök Drop-in sök- och skrivhjälp via e-mötesverktyget Zoom

För mer avancerade frågor finns viss möjlighet till digital handledning.

Boka handledning i Studieverkstaden

E-möten via Zoom alternativt telefonrådgivning, skriftlig textrespons med möjlighet till uppföljning via Zoom, e-post eller telefon.

Digitala resurser

Det fysiska biblioteket både i Kalmar och Växjö har meröppet på vardagar för dig med aktiverat passerkort. Under dessa tider kan du använda biblioteket men personalen är inte på plats i lokalen. Tänk på att bara komma till biblioteket om du är helt frisk! Om du inte har något passerkort beställer du det här: lnukortet.lnu.se

Universitetsbibliotekets öppettider