studenter på campus

Vi välkomnar dig till Linnéuniversitetet i höst!

Vi välkomnar dig som är student i höst till det program eller den kurs som du redan går eller som du sökt och blivit antagen till! För de flesta studenter innebär det att studierna sker i våra lokaler, men går du en distansutbildning ges den självklart på distans.

Samtidigt är det fortsatt osäkert hur pandemin kommer att utvecklas och vilka riktlinjer som Folkhälsomyndigheten och regeringen kommer att ge. Därför måste vi vara beredda på att behöva ändra oss. Om så sker informerar vi självklart er alla. 

Vi hoppas och tror att undervisningen, och även examinationerna, ska ske i våra lokaler för alla som läser en kurs eller ett program som ges på campus i höst.

De kurser och program där svenska och internationella studenter studerar tillsammans kommer helt eller delvis att ges på distans via digitala plattformar. Du som student kommer att få besked från din kurs- eller programansvariga om hur undervisningen genomförs på bästa sätt. Mer detaljerad information kommer kring just detta

Vi uppdaterar löpande vår Informations- och FAQ-sida om covid-19 på Lnu.se. Gå gärna in där för att följa vad som händer.

Vi har också en filmad hälsning från vår rektor Peter Aronsson: Klicka här för att se filmen

Vi fortsätter följa rekommendationer och förhoppningsvis ses vi på campus igen till hösten! Ta hand om dig, och var rädd om dina nära och kära!

Peter Aronsson, rektor