Musiker spelade på avslutningshögtiden

Avslutningshögtid 15 januari 2021

Linnéuniversitetet arrangerade den 15 januari 2021 en digital högtid för de studenter som avslutar sina studier inom något av lärarprogrammen.

Coronapandemin gör att det inte blir några fysiska sammankomster, varken i Kalmar eller i Växjö. Istället firar vi med en gemensam digital högtid på Lnu.se. I januari är det främst studenter från förskollärarutbildningen och den kompletterande pedagogiska utbildningen (KPU) som avslutar sina studier.

Lärarutbildningens dekan Daniel Alvunger betonade att studenterna ska vara stolta över sin utbildning. Lärarutbildningen är en av de utbildningar som har flest examensmål i högskoleförordningen.

Alumn: Vill vi gärna fortsätta att hålla kontakten med dig

När du lämnat universitetet blir du vad som kallas en alumn. För att vi ska kunna hålla kontakten ber vi dig gå med i Linnéuniversitetets alumnnätverk LnuAlumn och ge oss dina kontaktuppgifter. Det går snabbt att registrera dig. På Lnu.se/alumn hittar du dels en liten film om vad det är att vara alumn, dels ett formulär som vi ber dig fylla i.

LnuAlumn är nätverket för dig som vill ha nyheter om vad som händer på Linnéuniversitetet, inbjudningar till olika alumnaktiviteter och tips om hur du kan engagera dig tillsammans med oss efter dina avslutade studier.

Tack!

Ett stort grattis till alla som nu får sin lärarexamen och förskollärarexamen och tack för den tid som vi på Linnéuniversitetet fick ha er som studenter!

Presentatör för avslutningshögtiden var Jessica Sundström och hälsningar hade spelats in av:

• Studentföreningarna Karolin och Pedal
  • Dekan Daniel Alvunger
  • Utbildningssamordnare Jutta Lesell
  • Vi tackar även musikerna som spelade på avslutningshögtiden:
    Albin Linder, Linnea Carlsson och Petter Gustafsson.

Ett stort grattis till alla avgångsstudenter som tar sin examen!

Examensblommor