Gymnasieelever på digitalt öppet hus  i Växjö

Linnéuniversitetet har digitalt öppet hus för blivande studenter

Den 7 oktober kl.10.00-13.00 hålls öppet hus som sänds direkt från Universitetskajen i Kalmar.

Evenemanget sänds live med våra egna studenter som programledare.

– Vi bjuder på inspiration, underhållning och information för alla som funderar på att studera på Linnéuniversitetet berättar Emil Andersson, projektledare för dagen.

Som besökare kan du ta del av universitetets breda utbildningsutbud och samtidigt chatta med studenter och studievägledare. Du kan även följa med på en digital rundtur i våra lokaler.

– Du kan också lyssna till en av Linnéuniversitetets alumner som berättar om sin resa från student till framgångsrik entreprenör. Under dagens sista livesändning får du också gästernas bästa tips för att nå just ditt drömjobb, säger Emil.

Linnéuniversitetet öppnar upp en webbsida speciellt för digitalt öppet hus där alla sändningar och övriga inslag samlas på ett och samma ställe. Här kan du även se inslagen i efterhand.

Välkommen till Linnéuniversitetet!

Mer information: