Studenter som gästar livesändningen under Öppet hus 2020

Inspirationsdagen - Digitalt Öppet hus 25e mars

Sugen på att börja plugga på Linnéuniversitetet?

Då är du varmt välkommen till oss och till vår inspirationsdag om studier och studentliv vid Linnéuniversitetet. Här kan du ta del av allt du behöver veta för att börja studera. Hur funkar egentligen studier på universitet? Finns det studievägledning att få? Kan man åka på utlandsstudier? och hur är egentligen studentlivet?

Välkommen på digitalt Öppet hus "Den 25e smäller de".

Inspirationsdagen är för alla nyfikna blivande studenter, ja alla är välkomna!

En inspirerande dag fylld med spännande föreläsningar och inslag. Det är en chans att möta representanter från universitetet och få svar på funderingar och tankar om studier på Linnéuniversitetet. Vi kommer även kunna visa upp universitetet både i Kalmar och i Växjö.

Under dagen kan man även ta del av informationspass från några av våra utbildningar. Det kommer även finnas möjlighet för besökare att chatta med oss!

Missa inte vår livesändning kl. 10.00!

Vi rivstartar dagen med en livesändning kl.10.00 där det bjuds på underhållning och inspiration gällande studieval och studentliv, vi får även följa några gymnasieelever som fått testa på hur det är att vara student för en dag. Dagen fortsätter sedan med fler spännande föreläsningar och inslag.

Vad vill du plugga? Det kan vara svårt att veta!

Linnéuniversitetet har ett brett utbud av program inom många olika intresseområden, allt från data/IT, teknik och ingenjör till journalistik, naturvetenskap eller design. Ett program är ett färdigt paket av kurser som leder till en examen.

Se alla våra intresseområden om du klickar på här.

Frågor om evenemanget kontakta: Infodag@lnu.se

Anmäl dig som besökare här!

Anmäl dig till öppet hus här

Anmäl din skola/klass till Öppet hus

Här kan du som är SYV, lärare eller motsvarande göra gratis gruppbokning för era elever.