Student vid dator

Nu lanseras Brottsplatsen Linné - En öppen onlinekurs i kriminologi

Är du nyfiken på frågor om brottslighet? Varför det händer, hur det rapporteras och hur det studeras? Läs en gratis onlinekurs i kriminologi!

Under kursen får du bland annat lära dig mer om brottslighet, vad en kriminolog sysslar med, hur brottsstatistik tolkas och hur kriminalpolitik formas.

Brottsplatsen Linné är en av Linnéuniversitetets MOOC-kurser. MOOCs är nätbaserade kurser som är avgiftsfria och öppna för alla.

MOOC är till för alla och kan läsas utav ett obegränsat antal kursdeltagare över hela världen. Kurserna kräver ingen behörighet, utan du kan gå dem oberoende av dina tidigare studier och kunskaper.

Prova på en gratis öppen onlinekurs i kriminologi! Välkommen till Brottsplatsen Linné. Läs mer om kursen och anmälan.