Festliga gula blommor

Avslutningshögtid för lärarstudenter 3 juni 2022

Linnéuniversitetet arrangerade den 3 juni 2022 en avslutningshögtid för de studenter som avslutar sina studier inom något av lärarprogrammen.

Efter pandemin och digitala högtider var det äntligen dags att fira Linnéuniversitetets nyexaminerade lärarstudenter! Avslutningshögtiden ägde rum parallellt i Kalmar och i Växjö.

Dagen innehöll tal från lärarutbildningens representanter och det bjöds på musik. Under slutet av vårterminen har cirka 250 studenter avslutat sina lärarutbildningsstudier hos oss på Linnéuniversitetet.

Alumn: Vill vi gärna fortsätta att hålla kontakten med dig

När du lämnat universitetet blir du vad som kallas en alumn. För att vi ska kunna hålla kontakten ber vi dig gå med i Linnéuniversitetets alumnnätverk LnuAlumn och ge oss dina kontaktuppgifter. Det går snabbt att registrera dig. På Lnu.se/alumn hittar du dels en liten film om vad det är att vara alumn, dels ett formulär som vi ber dig fylla i.

LnuAlumn är nätverket för dig som vill ha nyheter om vad som händer på Linnéuniversitetet, inbjudningar till olika alumnaktiviteter och tips om hur du kan engagera dig tillsammans med oss efter dina avslutade studier.

Tack!

Ett stort grattis till alla som nu avslutar sina studier och tack för den tid som vi på Linnéuniversitetet fick ha er som studenter!

Vi tackar även musikerna som spelade och sjöng på avslutningshögtiden:
Michael Petersson, Niklas Ekander och Antonia Szabo i Kalmar samt Elin Swenson i Växjö.

Ett stort grattis till alla avgångsstudenter som tar sin examen! 

Chris Allen
Christopher Allen, lärarutbildningen.
Föregående bild Nästa bild
Ragnar Olsson
Ragnar Olsson, lärarutbildningen.
Föregående bild Nästa bild
Frida Svensson
Frida Svensson, lärarutbildningen.
Föregående bild Nästa bild
Fanny
Fanny Ferm som bidrog med sång och som är avgångsstudent.
Föregående bild Nästa bild