Jordglob i glödlampa

Innovationssamarbete med Linnéuniversitets studenter

Få chansen och låt ditt företag utvecklas genom ett samarbete med studenter från masterprogrammet Innovation genom ekonomi, teknik och design. Samarbetet pågår under hösten 2022 och är kostnadsfritt.

Framtiden kräver hållbara innovationer

Genom en tydlig innovationsprocess arbetar studenter i grupper med olika kompetenser inom bland annat ekonomi, teknik och design för att ta sig an utmaningar från verkligheten. Kanske det kan bli ditt företags utmaning som står i fokus?

Exempel på vad ert företag kan få hjälp med

• Ta fram lösningsförslag på aktuella utmaningar.
  • Ta fram en ny produkt, tjänst eller process.
  • Tillämpa Agenda 2030 för en mer hållbar affär.

Det är exempel på frågor som ditt företag kan få hjälp med av internationella (engelskspråkiga) studenter från Innovationsmastern på Linnéuniversitetet.

Innovationsprocessen

1. problemförståelse
  2. idégenerering
  3. genomförande
  4. utvärdering
  5. slutpresentation

För att få ut så stort värde som möjligt kommer ert företag att vara aktiva och involveras i alla steg i innovationsprocessen (ca 20-30 h). Vi ser gärna att ni engagerar flera personer från ert företag.

Detta får ni

• Externa resurser i form av studenter med olika kompetenser och tillgång till aktuell forskning från Linnéuniversitetet.
  • Värdefullt utifrånperspektiv som tillsammans med er kunskap ger
    potential till nya innovationer.
  • Insikter och kunskap av modeller och verktyg som kan fortleva i er
    egen innovationsprocess.

Bli ett av läsårets uppdrag

Genom ett urval antar vi:

• 3-5 uppdrag till innovationsprocessen som genomförs från oktober 2022 till januari 2023.
  • 3-5 uppdrag till innovationsprocessen som genomförs januari 2023 till juni 2023.

Gör er intresseanmälan senast den 10 juni 2022.