djupvik

Julmys och nätverksträff på Stufvenäs Gästgifveri den 14 december

För dig som jobbar med hållbar besöksnäringsutveckling eller har hållbarhet & välbefinnande som affärsidé

Plats: Stufvenäs Gästgifveri, Söderåkra
Datum: 14 december
Mingel från: 09.00
Träff: 09.30–12.30
Gemensam jullunch: 12.30–14.00
Anmäl dig senast: 7 december till wellbeing.kalmar@lansstyrelsen.se

Vi välkomnar dig till stämningsfulla Stufvenäs Gästgifveri där vi bjuder på hygge och julmys. Vi knyter ihop åren med projektet ’SB WELL’ och lämnar symboliskt över med en kick-off till vårt wellbeingnätverk. Vi bjuder på en upplyftande och trivsam förmiddag i wellbeing-anda. Denna gång verkar vi gränsöverskridande och pratar engelska. Träffa satsningens internationella partners, nätverka och låt dig inspireras av olika wellbeingdestinationer.

Huvudtemat för dagen är våra koldioxidberäknade wellbeingrutter, hur de kan inspirera besökare, invånare och dig som aktör inom besöksnäringen. Vi tittar på hur naturupplevelser, kulturhistoria, produkter, tjänster, mat & boende har knutits ihop till hållbara rutter i våra partnerregioner och i Kalmar län. Ställ dina frågor om hur företag och regioner jobbar med wellbeingturism i Polen, Tyskland, Litauen och i Sverige. Du kommer även att få lyssna till företagare från Kalmar län som är goda exempel och ledstjärnor inom wellbeingturism. Tillsammans delar de med sig av sina tankar kring wellbeingturism, hur de jobbar med wellbeing och hur konceptet och värderingarna för värdskap förankras i deras affärsidé.

Under dagen erbjuds möjligheter för mingel och nätverkande, vi bjuder på juligt fika och en välsmakande jullunch. Skulle vi bli många till antalet är det först till kvarn på lunchen.

Läs mer i inbjudan här.