Talkshow med studenter vid Linnéuniversitetet

Välkommen till Linnéuniversitetets digitala öppna hus för blivande studenter

Årets upplaga av öppet hus på Linnéuniversitetet är även i år ett helt digitalt evenemang som sänds via webben Lnu.se/plugga på torsdag 24 mars klockan 9.00-14.00.

Vi välkomnar alla som vill besöka vår inspirationsdag om studier och studentliv. Besökarna på vårt digitala öppna hus kan se vårt breda utbildningsutbud och samtidigt chatta med nuvarande studenter, lärare och studievägledare.

– Vi ser fram emot att kunna ta emot besökare digitalt från hela Sverige. Vi vet att det är många som är nyfikna på Linneuniversitetet och som har funderingar kring studier och studentliv, därför är denna dagen så viktig säger Emil Andersson, projektledare för digitalt öppet hus.

Dagen inleds med en talkshow som leds och gästas av våra egna studenter. De digitala besökarna kan även följa med på en alldeles nyproducerad digital rundvandring på våra campus och uppleva Linnéuniversitetets studiemiljöer.

Med start klockan 09.00 och därefter varje hel- och halvtimme, presenteras våra olika program via ett flertal 20 minuter långa informationspass som sänds live från våra lokaler i både Kalmar och Växjö.

– Det har varit ett stort intresse från programansvariga att hålla ett digitalt informationspass och det tycker vi såklart är väldigt roligt. Det är också roligt att se det stora engagemang några av våra befintliga studenter visar i detta, bland annat genom att de involveras i olika inspirationsföreläsningar och chattar under dagen, säger Maja Rudhe, chef för Linnéuniversitetets studentrekrytering.

Vi öppnar även upp en mässplattform, speciellt för digitalt öppet hus, där alla sändningar och övriga inslag samlas på ett och samma ställe.

Varmt välkommen!