FestiWell

Nu börjar FestiWell – välkommen att delta!

I två veckor sker en mängd föreläsningar och aktiviteter för anställda och studenter tvärs över Europa, när vi firar FestiWell som en gemensam aktivitet för alla inom vårt europauniversitet EUniWell.

Vi startar i eftermiddag med ett gemensamt öppningsprogram, där vi bland annat får möta Universitetet i Murcia, Spanien, som är ett alldeles nytt tillskott i vårt samarbete.

Imorgon tisdag är det vår tur på Linnéuniversitetet, och vårt program ges delvis på plats i Kalmar och delvis via Zoom. På onsdag flyttar våra fysiska aktiviteter till Växjö.

Samtidigt är Universitetet i Birmingham som tar över det gemensamma FestiWell-programmet på onsdag. I Birmingham pågår denna vecka den stora konferensen Forum for Global Challenges, och en programpunkterna är en livesändning därifrån. På torsdag fortsätter FestiWell från Frankrike och Nantes universitet. 

Ta del av veckans spännande program här. För att få zoomlänken till det digitala programmet behöver du registrera dig, och du registrerar dig här till första veckan.

På måndag den 9 maj är det Europadagen och det firar vi med ett gemensamt program där bland annat Lali Lindell från Ekonomihögskolan pratar om inner development goals, och vi får också se filmer från alla våra campus.

På tisdag den 10 maj tar sedan Universitetet i Köln över programmet. Därefter är det dags för Universitetet i Florens på onsdag och ungerska Semmelweis universitet på torsdag i nästa vecka.

Hela det intressanta programmet för FestiWell hittar du här. För att registrera dig till andra veckan klickar du här, då får du länkarna till aktiviteterna.