Student och företag nätverkar på Karriärdag Teknik 2021

Programmet för Karriärdag Teknik & Byggardagen är färdigt! 15 november, Växjö

Nu är programmet färdigt inför Karriärdag Teknik/Byggardagen den 15 november på Linnéuniversitetet i Växjö. Det är en dag för er studenter inom både bygg, data/it och teknik att nätverka och knyta värdefulla kontakter inför bland annat fallstudier, examensjobb, sommarjobb och inte minst arbetslivet. Missa inte den här chansen!

På plats äger en företagsmässa rum, med drygt 50 företag, föreläsningar såväl av forskare som kring examensarbete, av studievägledare och studentberättelser. På plats sker också företagspitchar och speed dating mellan studenter och företag, och mycket mer! Olika aktiviteter är mer riktade mot särskilda studentgrupper än andra och därför har vi delat upp programmet efter det ni utbildar er till. Kika på programmet här!

Oavsett program är du dock varmt välkommen att delta på allt som händer under den här dagen - framtidens jobb och uppdrag blir alltmer tvärvetenskapliga. Delta vid det du tycker är intressant. Programmet i sin helhet kommer att finnas på plats.

Bra att känna till inför dagen

På plats kommer du att tilldelas klistermärken i olika färger, vilken färg du tar på dig beror på vilken utbildning du går. Det här är för att underlätta för er och företagen på mässan, så att ni kommer i kontakt med de företag som är mest relevanta för er.

På den här sidan finns all information samlad. Vid frågor kontakta Helena Belfrage eller Jan Novak vid funderingar.

Den som deltar får lunchmacka – varmt välkommen!