Student tar selfie av sig själv framför universitetsbyggnader i Växjö

Är du vår nästa Instagrammare?

Är du intresserad av sociala medier och är en duktig innehållsskapare? Just nu söker vi studenter som vill vara med och bidra till Linnéuniversitetets sociala medier som Sociala medier-ambassadörer!

Som Sociala medier-ambassadör arbetar du tillsammans med fyra andra studenter för att framföra studentperspektivet i våra sociala medier-kanaler som riktar sig till studenter och blivande studenter, vilket i dagsläget är Instagram. En gång per termin kommer du ha din egen Student take over-vecka där du visar upp din personliga bild om hur det vardagliga livet är på Linnéuniversitetet. Utöver det kommer det också finnas extra möjligheter att skapa innehåll.

Du kommer ha nära kontakt med personal från Kommunikationsavdelningens Sociala medier-grupp vid Linnéuniversitetet. De ger dig utbildning och guidning i innehållsskapandet. Som Sociala medier-ambassadör förväntas du inte hantera publicering av innehåll, då personal från Sociala medier-gruppen kommer ansvara för det. 

Ersättning

Som Sociala medier-ambassadör avlönas du arvode för arbetad tid du lagt ner på att skapa innehåll. Arvodet ligger på 120kr/h. Sammanlagt förväntas du lägga i snitt ca 5h i månaden på uppdraget.

Arbetsprov

I samband med att du skickar in din ansökan till oss, vill vi att du skickar in ett arbetsprov där du svarar på scenariot nedan.

Scenario: Det är Student take over-vecka och denna vecka är det du som ska få visa upp studentlivet! Ett av inläggen du ska publicera handlar om vilka favoritaktiviteter du har efter skolan är klar för dagen. Inlägget ska inspirera blivande studenter och ska ge dem exempel på hur studentlivet är. Vilka bilder hade du valt och vilken text hade du skrivit till inlägget? 

Vill du ha inspiration till uppdraget, kika gärna in på vår internationella Instagram där vi haft en hel del take over-veckor redan, fast med internationella studenter.

Ansökan

Skicka in din ansökan till socialamedier@lnu.se. Berätta lite om dig själv, vad du pluggar, hur många år du har kvar av dina studier och varför du vill bli Sociala medier-ambassadör. Och arbetsprovet såklart!