Högtidsblommor

Avslutningshögtider för lärarstudenter 1 och 2 juni 2023

Linnéuniversitetet arrangerade den 1 och 2 juni avslutningshögtider för de studenter som avslutar sina studier inom något av lärarprogrammen.

Under två dagar har vi firat Linnéuniversitetets nyexaminerade lärarstudenter! Studenterna har haft inriktningarna fritidshem, årskurs F–3, årskurs 4–6 eller ämneslärare. Tidigare under våren har vi även examinerat lärare från förskollärarprogrammet. Avslutningshögtiderna ägde rum parallellt i Kalmar och i Växjö.

Dagarna innehöll tal från lärarutbildningens representanter och det bjöds på musik. Under torsdagen deltog cirka 125 studenter och under fredagen cirka 60 studenter som har avslutat sina lärarutbildningsstudier hos oss på Linnéuniversitetet.

Alumn: Vill vi gärna fortsätta att hålla kontakten med dig

När du lämnat universitetet blir du vad som kallas en alumn. För att vi ska kunna hålla kontakten ber vi dig gå med i Linnéuniversitetets alumnnätverk LnuAlumn och ge oss dina kontaktuppgifter. Det går snabbt att registrera dig. På Lnu.se/alumn hittar du dels en liten film om vad det är att vara alumn, dels ett formulär som vi ber dig fylla i.

LnuAlumn är nätverket för dig som vill ha nyheter om vad som händer på Linnéuniversitetet, inbjudningar till olika alumnaktiviteter och tips om hur du kan engagera dig tillsammans med oss efter dina avslutade studier.

Tack!

Ett stort grattis till alla som nu avslutar sina studier och tack för den tid som vi på Linnéuniversitetet fick ha er som studenter!

Tack till årets talare i Kalmar:
Miguel Perez, programansvarig
Christopher Allen, universitetslektor
Lukas Karlsson, ordförande i studentföreningen KAROLIN

Tack till årets talare i Växjö:
Tobias Björklund, programansvarig
Emil Tyberg, universitetslektor
Eric Ask Josefsson, utbildningsbevakare Linnékåren

Vi tackar även musikerna som spelade och sjöng på avslutningshögtiden.

Ett stort grattis till alla avgångsstudenter! Lycka till i framtiden!  

musiker spelar på en scen
Musik framfördes av Michael Petersson, Niklas Ekander och Antonia Szabo.
Föregående bild Nästa bild
två studenter framför en gul fotovägg som det står alumn på.
Julia Johansson och Peter Stjärneborn, ämneslärarstudenter
Föregående bild Nästa bild