Tietoevry vinnare 2022

Dags att nominera till Stora IT-kompetenspriset 2023

Stora IT-kompetenspriset delas ut till ett företag eller en organisation som utmärkt sig inom utbildning och kompetensutveckling på ett speciellt positivt sätt. Bakom priset står institutionen för datavetenskap och medieteknik vid Linnéuniversitetet.

När Stora IT-kompetenspriset 2022 delades ut i Växjö stod Tietoevry, Kalmar som vinnare. Detta var första gången som Tietoevry plockade hem vinsten och de har utvecklats sin samverkan med utbildning på ett imponerande sätt och arbetar strategiskt med kompetensutveckling av den egna personalen. För mer information om vinnarna se artikeln som publicerades i samband med utnämningen: Tietoevry vinnare av Stora IT-kompetenspriset 2022 

Dags att nominera arbetsgivare till Stora IT-kompetenspriset 2023

Är du utbildningsanordnare har du möjlighet att vara med och påverka. Detta eftersom det är utbildningsanordnare i Kalmar och Kronobergs län på gymnasie-, yrkeshögskole- och universitetsnivå med utbildningar med IT-inriktningar som utgör grunden för nomineringsprocessen och ansvarar för att förse arbetsgruppen med ett material för nomineringarna. Kontakta projektkoordinator Diana Unander för mer information om hur du kan delta i arbetet.

Läs mer om Stora IT-kompetenspriset.