Studentambassadörer och elever på mässa

Inspirationsdag med studier, studentliv och trolleri på Linnéuniversitetet i Växjö den 22 mars

Den 22 mars mellan klockan 09.00 och 14.00 håller vi öppet hus, en inspirationsdag om studier och studentliv vid Linnéuniversitetet i Växjö.

Dagen riktar sig till alla som funderar på att studera på Linnéuniversitetet och bjuder på inspiration, information och underhållning

– Äntligen är öppet hus tillbaka efter fyra års fysiskt uppehåll. Intresset för att besöka Linnéuniversitetet är stort när vi åter kan hålla evenemanget på campus i Växjö. Vi räknar med runt 1 700 besökare under dagen, berättar projektledare Simon Stamming.

Besökarna kan, förutom att få information om Linnéuniversitetets utbildningsutbud, även ställa frågor inför och om studierna till både studievägledare, nuvarande studenter och lärare. Vi erbjuder även guidade turer i våra lokaler och på campus.

En annan av dagens höjdpunkter är att vår alumn, en av Linnéuniversitetets tidigare studenter, magikern David Persson, berättar om sin resa från student till professionell magiker.  

– Här blir det humor och underhållning på hög nivå, via hans inspirerande föreläsning, plus att David är med på mässan under dagen för att trollbinda besökarna, berättar Simon.  

Dag: Onsdag 22 mars
Tid: Klockan 09.00–14.00
Plats: M-huset, Campus Växjö

Mer information
Länk till programmet