FestiWell 2023

Save the Date for FestiWell 2023 – it’s time to Upskill, Connect and Celebrate!

Äntligen kan vi träffas på plats! Studenter och anställda från Linnéuniversitetet och alla våra EUniWell-universitet är varmt välkomna att delta i FestiWell 2023, som äger rum på campus i Växjö den 3–4 april.

I år handlar Festiwell om att “Upskill, Connect and Celebrate!" Du kan delta på föreläsningar, workshops och andra aktiviteter på våra teman entreprenörskap, digitalisering, anställningsbarhet och mjuka färdigheter. Det finns också aktiviteter som ger dig möjlighet till paus och tid att andas. Yogapass, meditationer och fysiska aktiviteter erbjuds för att väcka kroppen och ge sinnet en paus.

Eftersom vi vill att FestiWell ska vara så interaktivt som möjligt och ge deltagarna möjlighet att få kontakt med andra deltagare kommer det att finnas teserveringar och Connect-and-Relax-områden på campus. Du kan delta i en mindfulpromenad i skogen, få kontakt med andra i stretchingövningar, ta en titt på Ironwomen Soundrun, eller bara njuta av sällskapet vid en fika!

Anmälan öppnar den 1 mars och sista dag att anmäla sig är 17 mars. Du kan redan nu ta en förhandstitt på programmet på den engelska evenemangssidan.

Alla studenter och anställda vid Linnéuniversitetet är varmt välkomna att delta!