studiemiljö

Vidareutbildning för yrkesverksamma - anmälan är öppen

Nu är anmälan öppen för dig som är yrkesverksam och vill utbilda dig till förskollärare, specialpedagog, speciallärare, barnmorska eller specialistsjuksköterska.

Du får ditt antagningsbesked redan under våren, vilket förhoppningsvis underlättar din planering av till exempel tjänstledighet. Programstart för våra utbildningar är augusti/september 2023.

Utbildningarna går att söka på antagning.se från och med 15 februari och sista anmälningsdag är den 15 mars.

Till höstterminen 2023 erbjuder Linnéuniversitetet dessa utbildningar:

Specialistsjuksköterskeprogram


Viktigt vid anmälan

Via dina sidor på antagning.se laddar du upp de dokument du vill bifoga din anmälan, till exempel de tjänstgöringsintyg som styrker din yrkeslivserfarenhet. Glöm inte att ladda upp intyg för pågående tjänstgöring. Den 3 april måste alla dokument vara uppladdade för att din anmälan ska vara fullständig och för att vi ska kunna göra en rättvis behörighetsbedömning. Ditt antagningsbesked kommer den 21 april.

För dig som är sjuksköterska gäller följande: Om du har en registrerad yrkeslegitimation hos Socialstyrelsen behöver du inte ladda upp den. 

Omställningsstudiestöd

Du vet väl om att du sedan 1 oktober 2022 kan ansöka om omställningsstudiestöd. Ett studiestöd för dig som är mitt i karriären och som vill kompetensutveckla dig.