Avslutningshögtid

Avslutningshögtider för lärarprogram 12 januari 2024

Lärarutbildningen vid Linnéuniversitetet arrangerade den 12 januari avslutningshögtider i Kalmar och Växjö för studenter från förskollärarprogrammet, grundlärarprogrammet med inriktning mot fritidshem, erfarenhetsbaserat samt kompletterande pedagogisk utbildning (KPU).

Det var första kullen studenter från utbildningen Grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem, erfarenhetsbaserat som nu avslutade sina studier och deltog i avslutningshögtiden, vilket tidningen Barometern har uppmärksammat i en artikel.

Avslutningshögtiderna innehöll tal, musik, upprop av avgångsstudenter och blomsterutdelning.

Alumn: Vi vill gärna fortsätta att hålla kontakten med dig

När du lämnat universitetet blir du vad som kallas en alumn. För att vi ska kunna hålla kontakten ber vi dig gå med i Linnéuniversitetets alumnnätverk LnuAlumn och ge oss dina kontaktuppgifter. Det går snabbt att registrera dig.

Lnu.se/alumn hittar du dels en liten film om vad det är att vara alumn, dels ett formulär som vi ber dig fylla i.

LnuAlumn är nätverket för dig som vill ha nyheter om vad som händer på Linnéuniversitetet, inbjudningar till olika alumnaktiviteter och tips om hur du kan engagera dig tillsammans med oss efter dina avslutade studier.

Tack!

Från lärarutbildningen vid Linnéuniversitetet riktar vi ett stort grattis till alla avgångsstudenter och tackar än en gång för att ni har valt att studera hos oss. Hoppas vi ses igen!

Blommor