Gula blommor till lärarstudenter

Avslutningshögtider för lärarstudenter 31 maj 2024

Den 31 maj arrangerade Linnéuniversitetet avslutningshögtider i Kalmar och i Växjö för de studenter som avslutar sina studier inom något av lärarprogrammen.

Studenterna har haft inriktningarna fritidshem, årskurs F–3, årskurs 4–6 eller ämneslärare. Avslutningshögtiderna ägde rum parallellt i Kalmar och i Växjö.

Studenterna fick ta del av tal från lärarutbildningens representanter och det bjöds på musik. 

Alumn: Vill vi gärna fortsätta att hålla kontakten med dig

När du lämnat universitetet blir du vad som kallas en alumn. För att vi ska kunna hålla kontakten ber vi dig gå med i Linnéuniversitetets alumnnätverk LnuAlumn och ge oss dina kontaktuppgifter. Det går snabbt att registrera dig. På Lnu.se/alumn hittar du dels en liten film om vad det är att vara alumn, dels ett formulär som vi ber dig fylla i.

LnuAlumn är nätverket för dig som vill ha nyheter om vad som händer på Linnéuniversitetet, inbjudningar till olika alumnaktiviteter och tips om hur du kan engagera dig tillsammans med oss efter dina avslutade studier.

Tack!

Ett stort grattis till alla som nu avslutar sina studier och tack för den tid som vi på Linnéuniversitetet fick ha er som studenter!