ett skrivbord med en dator och en anteckningsblock

Fem nya kortfilmer om AI och datadriven utveckling

Inom projektet HPC för SMF erbjuder vi korta filmer för att öka kunskapen om AI. Teman för föreläsningarna baseras på de intressen och behov som framkommit i dialoger med företag.

Föreläsningarna kommer främst att spelas in, så att det finns ett paket med färdiga föreläsningar där ni som företag kan titta på det som passar era behov just nu, ni hittar föreläsningarna här på LnuPlay webbsidan

Föreläsningarna är ett enkelt sätt att stärka upp er kunskap utan att behöva läsa hela kurser. Vill ni sedan fördjupa er vidare så erbjuder vi en rad olika kurser för yrkesverksamma.

Diana Unander, projektledare för projektet

Nu släpper vi de första fem filmerna med fokus på vad maskininlärning är, data för maskininlärning, skillnaden mellan övervakad och oövervakad maskininlärning, djupinlärning och förstärkningsinlärning.

Hittar ni en föreläsning som ni vill lära er mer om tveka inte att höra av er så kan de också ges live i det fall där det finns en grupp med intresserade personer från små och medelstora företag. Nya föreläsningar kommer att tillkomma under hela projektets gång.

 

Vill ni fördjupa er ytterligare?

Sök då våra kurser för yrkesverksamma:

 

Eller kontakta Elin Gunnarsson för att få veta mer om vilket stöd som finns att få för just er verksamhet kopplat till AI och datadriven utveckling.