[Åtgärdad] Uppdatering av epostmiljön sker ikväll

Under storhelger och ledigheter är riskerna för att utsättas för olika typer av IT-attacker mycket högre än under normala förhållanden. För att motverka detta i så hög grad som möjligt lägger vi nu på de senaste säkerhetsuppdateringarna på vår e-postmiljö för att vara säkra på att den är så skyddad som det går.

Eftersom många nu går på julledighet är det nödvändigt att vi gör detta på en vardag, så vi kan få extern stöttning om något oförutsett inträffar.

Vi har under veckan gjort arbete som inte påverkar Er och vi har försökt även lösa denna säkerhetsuppgradering utan att det skall påverka men dessvärre inte lyckats. Därför behöver vi stänga ner eposten under ca 3 h under kvällen. 

Detta kan påverka upp till 1/3 av våra användare och ni som kan komma att påverkas har fått ett mejl om detta. Har du inte fått ett mejl ska du inte bli påverkad. Om du blir påverkad innebär det att du tyvärr inte kan skicka eller ta emot nya mejl medan den pågår. Vi beklagar detta, och vi beklagar också den sena informationen.