Stella och Culmen som snart öppnar

Digitalt öppet hus Universitetskajen

Universitetskajen och de två sista husen är snart redo att öppnas upp. Ett öppet hus för Culmen och Stella blev inställt - tråkigt tänkte vi. Det där redan utslitna ordspråket "Vi ställer inte in, vi ställer om" sliter vi ut lite till. Du är kanske invånare i Kalmar, extern besökare eller bara lite nyfiken och intresserad av hur våra nya lokaler i Kalmar kommer att se ut. Vi bjuder in dig till ett digitalt öppet hus av Universitetskajen.

Gå på digital rundtur i våra lokaler för Stella och Culmen. Börja med att kika på vår korta introduktionsfilm nedan. Sen kan du själv gå runt i din egen takt i 360 vy. Pausa filmerna, snurra runt och se dig ordentligt omkring. Vi hoppas att det rådande läget hos oss och runt om i världen ser annorlunda ut när vi öppnar upp våra lokaler i januari - då är du hjärtligt välkommen. Om inte, ha tålamod så ses vi plats i ett senare skede.

Välkommen till digitalt öppet hus

Intro-film till Digitalt öppet hus av Universitetskajen

Gå på rundtur

Visste du att...

... Linnéuniversitetet har 44 558 registrerade studenter (september 2020)

... Universitetskajen är cirka 48 000 m2 stort. Våra tidigare lokaler var totalt 54 000 m2.

... första inflytten skede i en del av hus Vita redan vårterminen 2018. Därefter flyttade vi in i hela hus Vita, hus Radix och hus Magna vid årsskiftet 2018–2019. Höstterminen 2019 öppnade vi dörrarna till hus Forma. Och nu i januari 2021 öppnar hus Culmen och hus Stella.

... att namnet Stella står för: Stjärna, huset som strålar, där man strålar samman, att sikta mot stjärnorna. Framtiden!

... att namnet Culmen står för: Kulmen, höjdpunkt, det högsta huset på området.

Konferensvåning 9 i Culmen

I nedan film kan du få en förhandstitt på konferensvåningen som går att hyra. Den finns högst upp i hus Culmen, på våning 9. Här finns det plats för cirka 30 personer med tillhörande pentry, mindre mötesrum, lounge och toaletter. Vill du boka? Hör av dig till: konferens@lnu.se

Film över konferensvåningen våning 9 i Culmen