Palantering av smågranar på öppet hus

Evenemang

Vid Linnéuniversitetet arrangeras varje år en en mängd större och mindre evenemang, varav flera är årligen återkommande.

Evenemangsåret på Linnéuniversitetet börjar med Öppet hus i Växjö i februari, då allmänheten bjuds in att utforska universitetets lokaler eller ta del av någon intressant föreläsning. Lnu:s informationsdag för blivande studenter äger rum i april. Då välkomnar vi nyfikna gymnasieelever från hela landet till campus i Växjö där de får veta mer om våra utbildningar.

I maj, i samband med Carl von Linnés födelsedag, firar Linnéuniversitetet sin Akademiska högtid. Nya doktorer och hedersdoktorer promoveras, och nya professorer installeras.

I juli månad håller universitetet Sommaröppet för alla nyantagna studenter. Här får de en chans att bekanta sig med universitetets lokaler, institutionerna och den nya utbildningen.

I september och oktober hålls Forskarfredag respektive Öppet hus i Kalmar. Och under vintern åker Linnéuniversitetet ut på turné och besöker många av de stora utbildningsmässorna runt om i landet.

Välkommen!

Evenemang vid Linnéuniversitetet

Vill du arrangera ett evenemang vid Linnéuniversitetet?

Kontakta då Linnémöten, Linnéuniversitetets konferens- och evenemangsstöd, genom att fylla i en evenemangsförfrågan.