diplom

Avslutningsceremoni 2018

Onsdagen den 30 maj 2018 kommer Linnéuniversitetet att hålla sin avslutningsceremoni för de studenter som har avslutat eller avslutar sin magister- eller masterutbildning läsåret ht17/vt18.

Avslutningsceremonin hålls i Kalmarsalen i Kalmar och vänder sig till alla studenter som avslutar sin magister- eller masterutbildning vid Linnéuniversitetet under läsåret ht17/vt18.

Program

Plats: Kalmarsalen, Kalmar

Cirka 14.00 - 16.00
Tiderna är i dagsläget ungefärliga. De kan komma att justeras om det behövs. Mer information kommer senare.

Inbjudan och anmälan

En inbjudan med information om anmälan kommer att skickas ut till dig som har avslutat eller kommer att avsluta din utbildning på avancerad nivå under läsåret ht17/vt18. Inbjudan kommer i början av 2018.

Avslutningsceremonin livesänds

Avslutningsceremonin kommer att livesändas. Det innebär att om du har familj, vänner eller släktingar som inte kan närvara vid ceremonin ändå kan få ta del av evenemanget.

Här kan du få en glimt av 2017 års avslutningsceremoni.

Frågor

Har du frågor kring avslutningsceremonin är du välkommen att höra av dig till oss på avslutningsceremoni@lnu.se.

Citat om Avslutningsceremonin 2017, från studenter som deltog

"Thank you for all your efforts, for making us smile from the heart, and for making that day unforgettable"

"Avslutningsceremonin var över förväntan gällande framförallt underhållning, musik och organisation. Allt var mycket proffsigt och något som jag hoppas blir en tradition vid Linnéuniversitetet. Bra jobbat!"

"Det var suveränt! Över all förväntan! Det var roligt och fullt med humor med musikval och konferencier, samtidigt kändes det värdigt och högtidligt!"