diplom

Avslutningsceremoni för magister och master

Varje år erbjuder Linnéuniversitetet de studenter som har avslutat eller avslutar sin magister- eller masterutbildning vid lärosätet det innevarande läsåret en gemensam avslutningsceremoni. Det hålls en ceremoni på varje ort.

Avslutningsceremonierna hålls i år i juni månad och ingår i Linnéuniversitetets högtidsfirande som även omfattar Akademisk högtid, då nyblivna doktorer och hedersdoktorer promoveras, nya professorer installeras och akademiska priser delas ut.

Avslutningsceremonierna vänder sig till alla studenter som avslutar sin magister- eller masterutbildning vid Linnéuniversitetet under läsåret. Både internationella och nationella studenter bjuds in.

Ceremonispråket vid avslutningsceremonierna är engelska.

För information om årets ceremoni klicka på kortet nedan.

Avslutningsceremonierna livesänds

Avslutningsceremonierna livesänds via internet. Det innebär att om du har familj, vänner eller släktingar som inte kan närvara vid ceremonin ändå kan få ta del av evenemanget.

Här kan du få en glimt av 2017 års avslutningsceremoni.

Frågor

Har du frågor kring avslutningsceremonierna är du välkommen att höra av dig till oss på avslutningsceremoni@lnu.se.

Citat om Avslutningsceremonin 2017, från studenter som deltog

"Thank you for all your efforts, for making us smile from the heart, and for making that day unforgettable"

"Avslutningsceremonin var över förväntan gällande framförallt underhållning, musik och organisation. Allt var mycket proffsigt och något som jag hoppas blir en tradition vid Linnéuniversitetet. Bra jobbat!"

"Det var suveränt! Över all förväntan! Det var roligt och fullt med humor med musikval och konferencier, samtidigt kändes det värdigt och högtidligt!"