diplom

Avslutningshögtid avancerad nivå

Runt månadsskiftet maj/juni varje år firar vi dig som avslutat eller avslutar din ett- eller tvååriga utbildning på master- eller magisternivå, med en gemensam avslutningshögtid på respektive ort. För dig som har studerat i Växjö så äger högtiden rum den 29 maj och för dig som studerat i Kalmar den 31 maj, 2024.

Det är en festlig högtidsceremoni där tal och underhållning varvas och ni examinerade studenter bjuds upp på scenen för att ta emot lyckönskningar från fakulteten. Högtiden avslutas med ett mingel. 

Frågor

Har du frågor kring avslutningshögtiderna på avancerad nivå kanske du finner svar på vår FAQ för avslutningshögtid avancerad nivå. Annars är du välkommen att höra av dig till oss på avslutningshogtid@lnu.se

Bilder från tidigare avslutningshögtider

Här kan du få se en glimt av tidigare års avslutningshögtider.

Symbol för hållbarhetssäkrade evenemang

Hållbara evenemang

Avslutningshögtiden är ett hållbarhetssäkrat evenemang enligt Linnéuniversitetets riktlinjer för ett hållbart evenemang. Riktlinjer som är kopplade till de 17 globala målen inom Agenda 2030 och innefattar de tre dimensionerna av hållbar utveckling: den ekonomiska, den sociala och den miljömässiga. 

Läs mer om Linnéuniversitetets hållbara evenemang här.