diplom

Avslutningshögtid avancerad nivå

Varje år erbjuder Linnéuniversitetet de studenter som har avslutat eller avslutar sitt magister- eller masterprogram vid lärosätet det innevarande läsåret en gemensam avslutningshögtid. Det hålls en högtid på varje ort.

Avslutningshögtiderna på avancerad nivå hålls i år i juni månad, den 3 juni i Växjö och den 4 juni i Kalmar.

Avslutningshögtiderna på avancerad nivå vänder sig till alla studenter som avslutar sin magister- eller masterutbildning vid Linnéuniversitetet under läsåret. Både internationella och nationella studenter bjuds in.

Ceremonispråket vid avslutningshögtiderna är svenska men översätts till engelska.

För information om årets avslutningshögtid avancerad nivå klicka på kortet nedan.

Avslutningshögtiderna livesänds

Avslutningshögtiderna på avancerad nivå livesänds via internet. Det innebär att om du har familj, vänner eller släktingar som inte kan närvara vid högtiden ändå kan få ta del av evenemanget.

Här kan du få en glimt av 2017 års avslutningshögtid.

Frågor

Har du frågor kring avslutningshögtiderna på avancerad nivå kanske du finner svar på vår FAQ för avslutningshögtid avancerad nivå. Annars är du välkommen att höra av dig till oss på avslutningshogtid@lnu.se

Citat om Avslutningshögtiden avancerad nivå 2017, från studenter som deltog

"Thank you for all your efforts, for making us smile from the heart, and for making that day unforgettable"

"Avslutningsceremonin var över förväntan gällande framförallt underhållning, musik och organisation. Allt var mycket proffsigt och något som jag hoppas blir en tradition vid Linnéuniversitetet. Bra jobbat!"

"Det var suveränt! Över all förväntan! Det var roligt och fullt med humor med musikval och konferencier, samtidigt kändes det värdigt och högtidligt!"