diplom

Avslutningshögtid avancerad nivå

Varje år erbjuder Linnéuniversitetet de studenter som har avslutat eller avslutar sin ett- eller tvååriga utbildning på avancerad nivå en gemensam avslutningshögtid. Det hålls en högtid på varje ort.

Avslutningshögtiderna på avancerad nivå hålls år 2020 den 1 juni i Kalmar och den 3 juni i Växjö.

Avslutningshögtiderna på avancerad nivå vänder sig till alla studenter som avslutar sin ett- eller tvååriga utbildning på avancerad nivå under det aktuella läsåret. Både internationella och nationella studenter bjuds in.

Ceremonispråket vid avslutningshögtiderna är svenska men översätts till engelska.

För information om nästa års avslutningshögtid avancerad nivå klicka på kortet nedan.

Avslutningshögtiderna livesänds

Avslutningshögtiderna på avancerad nivå livesänds via internet. Det innebär att om du har familj, vänner eller släktingar som inte kan närvara vid högtiden kan få ta del av evenemanget vid samma tidpunkt som det äger rum i verkligheten.

Här kan du få en glimt av 2017 års avslutningshögtid.

Frågor

Har du frågor kring avslutningshögtiderna på avancerad nivå kanske du finner svar på vår FAQ för avslutningshögtid avancerad nivå. Annars är du välkommen att höra av dig till oss på avslutningshogtid@lnu.se

Citat från studenter vid 2019 års avslutningshögtid avancerad nivå

Mycket trevligt och minnesvärt! Min tredje examen och DEN jag kommer minnas i livet. 

Det var fantastiskt storslaget, ett minne för livet. Bra jobbat, fortsätt så!

Mycket trevlig, fin och minnesvärd ceremoni. Kändes väldigt högtidligt. Ja, det var toppen! Man kände sig sedd, belönad och uppskattad för sitt hårda arbete som ligger bakom. Kände mig extra stolt.

Thank you for this closing ceremony. For me it was beautiful.

I very much enjoyed the ceremony. Thank you for all your effort.

Yes indeed I had a memorable time at the master level ceremony! The entertainment was superb and the master of ceremony brought even more energy to the event.

It was really a pleasure experience after years of hardship education.

Citat om Avslutningshögtiden avancerad nivå 2017, från studenter som deltog

"Thank you for all your efforts, for making us smile from the heart, and for making that day unforgettable"

"Avslutningsceremonin var över förväntan gällande framförallt underhållning, musik och organisation. Allt var mycket proffsigt och något som jag hoppas blir en tradition vid Linnéuniversitetet. Bra jobbat!"

"Det var suveränt! Över all förväntan! Det var roligt och fullt med humor med musikval och konferencier, samtidigt kändes det värdigt och högtidligt!"