Studenter på universitetskajen

En dag på universitetet

”En dag på universitetet” är en dag då Linnéuniversitetet i Kalmar öppnar upp dörrarna för dig som går årskurs 3 på gymnasiet. Du kommer att lyssna på intressanta föreläsningar och se dig omkring i våra lokaler.

Den 14 oktober välkomnar vi nyfikna blivande studenter till Linnéuniversitetet i Kalmar. En dag på universitetet är ett evenemang som genomförs varje år för att ge unga en inblick i universitetsstudier och studentliv. Här får du som besökare information om våra utbildningsområden, chansen att utforska universitetet och träffa studenter. 

Datum: 14 oktober

Tid: 08.30-12.00

Plats: Universitetskajen Kalmar

Anmäl dig till våra informtionspass

Dagen erbjuder ett antal föreläsningspass inom olika områden. Du som besökare måste anmäla dig till de föreläsningspass som du vill gå på under dagen. Länken till anmälningsformuläret publiceras i september. Om du är lärare eller studievägledare är du välkommen att delta i elevernas aktiviteter utan föranmälan.

Dagen planeras i dagsläget utifrån att vi ska kunna träffas på Universitetskajen i Kalmar den 14 oktober. Men för att säkerställa ett genomförande oavsett vilka förutsättningar som råder i höst avseende Covid-19, så kommer vi parallellt utveckla en digital version av En dag på universitetet. Våra besökares, studenters och medarbetares hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. Vår inställning är att fortsätta blicka framåt, men samtidigt följa utvecklingen dag för dag.

Kontakt

Skicka dina frågor om dagen till en-dag@lnu.se.

Varmt välkommen!