Mässa på Linnéuniversitetet i Växjö, gymnasieelev ställer frågor till personal

Besök oss på Informationsdagen 26 mars 2020

En dag i mars arrangeras den årliga Informationsdagen på Linnéuniversitetet i Växjö. Då är alla nyfikna, blivande studenter välkomna att besöka oss. Under dagen kommer vi att presentera våra utbildningsprogram och berätta allt om hur det är att vara student.

Informationsdagen är till för dig som vill veta mer om Linnéuniversitetets utbildningar. Besökarna kommer från gymnasieskolan, folkhögskolan, Komvux och Arbetsförmedlingen. 

Under dagen kan du som besökare lyssna till inspirerande föreläsningar och programinformation. På plats finns också studievägledare, lärare och studenter att ställa frågor till från alla våra utbildningsområden. Besökarna har också möjlighet att utforska campus och uppleva studiemiljön. Ingen föranmälan krävs.

Busserbjudande
Busserbjudandet gäller gymnasieskolor. Det innebär att Linnéuniversitetet mot uppvisande av faktura kan ersätta hälften av den totala busskostnaden. För att ta del av erbjudandet kan formuläret fyllas i eller faktura skickas in efter att Informationsdagen ägt rum.

Informationsdagen 2020

Datum: 26 mars 2020
Tid: 09.00–14.00
Plats: Hus M, Linnéuniversitetet i Växjö

Vid frågor mejla till infodag@lnu.se


Film från informationsdagen