Mässbesökare under öppet hus

Öppet hus - Inspirationsdagen 14 mars 2024

Sugen på att börja plugga? Då är du varmt välkommen på vår inspirationsdag om studier och studentliv vid Linnéuniversitetet. Prata med studenter och studievägledare, testa studentlivet genom VR, gå en rundvandring på campus - och mycket mer.

Vill du veta mer om hur det är att plugga på Linnéuniversitetet? Under öppet hus får du möjlighet att träffa studenter och programansvariga från universitetet. Det är ett perfekt tillfälle att ställa frågor inför studierna till så väl studievägledare som studenter. Du kan också gå på inspirationsföreläsningar och få en guidad tur i våra lokaler och på campus.

Passa dessutom på att testa på studentlivet genom VR i vår monter, delta i vår tävling, träffa polisstudenter - och mycket mer. 

Save the date 14 mars
Tid: 9.00-14.00
Plats: Linnéuniversitetet, Växjö
Fri entré

Mer information kommer inom kort.
Har du frågor eller funderingar kontakta inspodag@lnu.se

Workshop:  Hur får vi fler att inspireras till vidare studier?

Under Inspirationsdagen kommer du som är studievägledare eller lärare att kunna delta i vår workshop med fokus på hur fler gymnasielever kan inspireras till vidare studier. Ett utmärkt tillfälle att mingla, diskutera och utbyta erfarenhet med andra studievägledare och lärare.

Mer information och möjlighet till anmälan kommer.