Livesändning med studenter under öppet hus

Inspirationsdagen - Öppet hus

Sugen på att börja plugga på Linnéuniversitetet?

Då är du varmt välkommen till oss och till vår inspirationsdag om studier och studentliv vid Linnéuniversitetet. Här kan du ta del av allt du behöver veta för att börja studera. Hur funkar egentligen studier på universitet? Finns det studievägledning att få? Kan man åka på utlandsstudier? och hur är egentligen studentlivet?

Välkommen på digitalt Öppet hus "Den 25e smäller det". 

Inspirationsdagen är för alla nyfikna blivande studenter, ja alla är välkomna! 

Datum: 25 mars 2021
Digitala öppettider: 10.00 – 18.00

Vi rivstartar dagen med en livesändning kl.10.00 där det bjuds på underhållning och inspiration gällande studieval och studentliv, vi får även följa några gymnasieelever som fått testa på hur det är att vara student för en dag. Dagen fortsätter sedan med fler spännande föreläsningar och inslag. 


Det är en chans att möta representanter från universitetet och få svar på funderingar och tankar om studier på Linnéuniversitetet. Vi kommer även kunna visa upp universitetet både i Kalmar och i Växjö.

Under dagen kan man även ta del av informationspass från några av våra utbildningar. Det kommer även finnas möjlighet att chatta med oss!

Vad vill du plugga? Det kan vara svårt att veta! 

Linnéuniversitetet har ett brett utbud av program inom många olika intresseområden, allt från data/IT, teknik och ingenjör till journalistik, naturvetenskap eller design. Ett program är ett färdigt paket av kurser som leder till en examen.

Besök gärna vår nya inspirationssida på Lnu.se/plugga.

Frågor om evenemanget kontakta: Infodag@lnu.se

Anmäl ditt intresse som besökare här!

Fyll i dina kontaktuppgifter så du inte missar information om dagen. 

Anmäl din skola/klass till Öppet hus

Här kan du som är SYV, lärare eller motsvarande göra gratis gruppbokning för era elever.

Medgivande - GDPR

Jag medger att uppgifter i detta formulär får användas av universitetet inom ramen för universitetets uppdrag med det syfte som angivits i informationstexten ovan.

Villkoren för behandling av personuppgifter vid Linnéuniversitetet.

Träffa oss på Instagram!

Följ oss på sociala medier. 

Här hittar du vårt instagramkonto@Linnéuniversitetet

FAQ - vanliga frågor och svar

Studenter med dator.

Här har vi samlat de vanligaste frågorna för dig som funderar på att studera på Linnéuniversitet. Ta del av Studentambassadörernas och studievägledarnas bästa tips och trix för ett enklare studieval. 

Till FAQ - vanliga frågor och svar