texten Make Music Matter över ljus och planet
Webinar

Make Music Matter! Let´s Co-Net – nätverksträff 26/5

Digitala möten har det senaste året blivit ett naturligt sätt att ses. För att möta musiklärares kompetensutvecklingsbehov började Make Music Matter! hösten 2020 med digitala sändningar.
Våra nätverksträffar har sedan starten i december 2020, lockat flera hundra musiklärare att delta.

Maj månads sändning äger rum 26 maj och då gästas vi bland annat av Camilla Gölstam, Undervisningsråd vid Skolverket, som kommer för att informera om den nya kursplanen som ska tillämpas från höstterminen 2022 samt om tillhörande kommentarmaterialet i musik som kom ut i mars.

Medverkar gör även Peder Bylander, grundare av SoundLily, en svenskutvecklad  mjukvara som stödjer musiklärare i deras undervisning. 

Vi kommer också presentera höstens skolprojekt! Det vill ni inte missa - vi lovar!

Se inspelningen i efterhand:

 

Se föregående nätverksträffar

Syftet med Make Music Matter! Let's Co-Net är att skapa gemensamma mötesforum för musiklärare på nätet samt att erbjuda kompetensutveckling genom olika samarbeten som nätverket har med forskare och lärarutbildare i musik, musikentreprenörer, organisationer etc.

Nätverksträffarna har namnet Co-net som står för ”tillsammans” på nätet”, där både akademi, skola och det omgivande samhället (musikbranschen) medverkar.

Varje sändning utgår från ett aktuellt tema, till exempel; läroplan och kursplan, bedömning, musikskapande, musikproduktion med digitala verktyg, kreativa lärprocesser i musik, entreprenörskap, digitala musikappar etc.

Vid varje nätverksträff medverkar en eller flera inbjudna gäster. Sändningarna har formen föreläsningar, workshops, paneldebatter, artistuppträdande mm.

Zoom Webinar Göran Nikolausson Lägg till i din kalender