Student i gul tröja med mikrofon håller upp en skylt där det står Rundvandring på. Efter henne går en stor grupp med gymnasieelever med blandat ursprung. Bilden är tagen utomhus vid en tegelvägg. I bakgrunden syns en trappa.

Öppet hus

Vill du plugga på ett nybyggt universitet nära havet eller lockas du av att vara en del av campusbubblan? Under vårterminen 2025 arrangerar vi för första gången Öppet hus på båda våra campus – Växjö och Kalmar.

Vill du veta mer om hur det är att plugga på Linnéuniversitetet? Under Öppet hus får du möjlighet att träffa studenter, studievägledare och representanter från våra utbildningar. Det är ett perfekt tillfälle att ställa frågor om såväl studentlivet på våra campus som hur det är att plugga på något av våra program. Du kan också gå på inspirationsföreläsningar och få guidade turer i våra lokaler.

På båda orterna kommer vi att erbjuda inspirationsföreläsningar, rundvandringar och en mässa där du kan ställa dina frågor till såväl studenter som personal från utbildningar på båda våra campus. Dessutom kommer du få möjlighet att kika extra nära på de utbildningar som ges på det campus där du besöker oss. Kanske vill du få en rundvandring i polisutbildningens lokaler i Växjö eller se insidan av sjöfartshögskolans övningsfartyg Calmare Nyckel?  

Öppet hus, campus Växjö 2025 

Datum: torsdag 27 februari 
Tid: 9.00-14.00 
Plats: Linnéuniversitetet Växjö  

Öppet hus, campus Kalmar 2025 

Datum: onsdag 5 mars 
Tid: 09.00-14.00 
Plats: Linnéuniversitetet Kalmar

Anmälan

Under hösten 2024 kommer den här sidan att fyllas på med mer information om de två evenemangen. Fram till dess kan du kika på filmen nedan för att få en försmak av hur Öppet hus på Linnéuniversitetet kan se ut. 

Vanliga frågor