Jobba hos oss

Funderar du över att byta jobb? Vill du samtidigt göra världen till en bättre plats? I så fall har du hamnat rätt. Det är först när kunskap sätts i rörelse som den får betydelse. Eller med andra ord: det är skillnad på att prata förändring och att åstadkomma förändring. På Linnéuniversitetet sticker vi ut hakan och går våra egna vägar för att nå dit. Vill du också vara med och bana väg för framtiden är du välkommen.

Hos oss kommer du till en dynamisk arbetsplats med drygt två tusen engagerade kollegor i Kalmar och Växjö. Vi är nyfikna, orädda och prestigelösa. Här kan du göra skillnad som en del av forskning i framkant, attraktiv utbildning eller kvalificerat verksamhetsstöd. Vår närhet till näringslivet, både lokalt och globalt, ger oss också lång räckvidd och möjlighet till förändring som ger avtryck.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Jobb som gör skillnad

Hos oss jobbar du som anställd i medborgarnas tjänst eftersom ett universitet är en statlig myndighet. Du har både rättigheter och skyldigheter och dessutom särskilda förmåner. Bland alla statliga verksamheter är det utbildning inom högskola och universitet som har flest anställda.

Läs mer om den statliga värdegrunden: https://jobbastatligt.arbetsgivarverket.se/Var-vardegrund/

Fakta om Linnéuniversitetet

  • Finns på två orter – mitt i Kalmar och några kilometer söder om Växjö centrum
  • Har omkring 40.000 studenter och 2.200 medarbetare
  • Är Sveriges sjätte största universitet
  • Arbetar aktivt för social hållbarhet och lika villkor för både studenter och medarbetare
  • Arbetar i linje med FN:s hållbarhetsmål och ger många utbildningar kopplade till hållbarhet