EDA Autumn Seminar
-

EDA Autumn seminars 2019

Välkommen till EDA Autumn Seminars 2019 - Bridging the Gap between Research, Policies and Practice - Opportunities and challenges with accessibility, en internationell tredagarskonferens om dyslexi och andra inlärningsskillnader på Linnéuniversitetet den 27-29 september.

Avslutad konferens. Tack alla som deltagit!

Under konferensen hålls presentationer om bästa praxis, politik och vetenskap om dyslexi och dyscalculi samt möjligheter för människor att träffas och nätverka. Konferensen riktar sig till yrkesverksamma, personer med dyslexi samt forskare.

Inbjudna huvudtalare är bland andra:

  • John Rack, docent, institutionen för pedagogik och lärande, Linnéuniversitetet: "Hjälpmedel för skrivning: framsteg och möjligheter".
  • Jakob Åsberg, docent, institutet för neurovetenskap och fysiologi, Göteborgs universitet och Queen Silvia Children's Hospital: "Dyslexi och tillgänglighet: vikten av att överväga comorbiditet".

För mer information om konferensen, anmälan och call for papers besök EDA:s webbsida.

European Dyslexia Association är en europeisk icke-statlig paraplyorganisation för nationella och regionala föreningar för personer med dyslexi och andra specifika inlärningsskillnader, barns föräldrar, yrkesverksamma och forskare. Konferensen är ett samarbete mellan European Dyslexia Association och institutionen för psykologi, Linnéuniversietet.

- IKEA-salen, Hus N, Linnéuniversitetet, Växjö Pernilla Söderberg Juhlander Lägg till i din kalender