Ledarskap i praktiken

Entrepreneurship as Practice konferens och doktorandkonsortium

Entrepreneurship as Practice (EaP) kommer att vara värd för sin tredje konferens och doktorskonsortium vid Linnéuniversitetet i Växjö den 17-20 april 2018 med fokus på entreprenörskap i praktiken.

Avslutad konferens. Tack alla som deltagit!

Den tredje versionen av denna konferens riktar sig till entreprenörskapsforskare och doktorandkandidater som använder eller är intresserade av att använda praktikorienterade metoder för att förstå entreprenörsfenomen.

Doktorskandidater som vill få kunskap inom övningsteori och entreprenörskap samt skapa kontakter och få feedback från de bästa internationella forskarna på sina arbeten, kommer att uppleva konsortiet mycket värdefullt. Forskare som vill vidareutveckla sina empiriska och konceptuella artiklar genom att använda övningsteorier och metoder uppmuntras att ansöka.

Om Entrepreneurship as Practice

EaP syftar till att bygga en gemenskap av likasinnade forskare. Denna gemenskap syftar till att visa hur olika teorier kan användas för att svara på nya frågor, ge nytt ljus till klassiska entreprenörskapsfrågor och presentera nya metoder inom området. Därmed önskar EaP överbrygga klyftan mellan utövare och forskare för att engagera sig i en mer ömsesidigt fördelaktig dialog.

Läs mer om EaP:s konferens på dess engelska webbsajt på Lnu.se.