Smarter Systems Kickoff

Vinnaren av Stora IT-kompetenspriset utses och presentation av Smarter Systems

Välkommen på en spännande eftermiddag där vi utser årets vinnare av Stora IT-kompetenspriset 2020 och presenterar den tioåriga satsningen Smarter Systems.

Avslutad konferens. Tack alla som deltagit!

Vi hade helst samlat er till en fysisk kick-off för Smarter Systems men på grund av den rådande corona-situationen så kör vi en lättare version och hoppas kunna träffas till hösten för att komma vidare i arbetet tillsammans.

Under träffen får ni veta mer om den tioåriga satsningen Smarter Systems. Syftet  med Smarter Systems är att i ett nära samarbete med samhällsaktörer och med stöd av KK-stiftelsen, öka den kunskap som krävs för att mjukvara ska kunna anpassas på bästa möjliga vis och möta ständigt pågående förändringar.

Vi utser också årets vinnare av Stora IT-kompetenspriset, själva överlämningen av priset sker dock i höst. Syftet med priset är att uppmärksamma arbetsgivare som dels arbetat strategiskt och engagerat med kompetensutveckling av egen personal, dels samverkat med utbildningsanordnare och/eller studerande kopplat till IT-relaterade utbildningar. Detta för att säkra den framtida kompetensförsörjningen på ett föredömligt sätt. Läs mer om Stora IT-kompetenspriset här: https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/Organisation/fakulteten-for-teknik/mot-fakulteten/datavetenskap/stora-it-kompetenspriset/

Zoom - länk skickas separat Lägg till i din kalender