matematikdidaktik
- Heldag

Framflyttad: Nationell konferens om särskilda utbildningsbehov i matematik

På grund av den fortsatta COVID19-problematiken har denna konferens flyttats fram ytterligare, förmodligen till någon gång under 2022. Vi återkommer så småningom med exakta datum. Varmt välkommen tillbaka med din anmälan!

Temat för konferensen kommer att vara "Att kunskapa om särskilda utbildningsbehov i matematik". Ett samarrangemang av Linnéuniversitetet, Linköpings universitet och Örebro universitet.

Tillsammans har vi en vision att kunna bidra till en kunskapsbaserad skolutveckling med fokus på specialpedagogiska frågor i matematik. Genom att skapa engagemang kring detta tema möjliggör vi för utveckling av kunskap och bildning i frågan. Konferensen bidrar till detta genom att verka för vetenskaplighet och erbjuder möjlighet till reflektion. I tillägg utgör konferensen en unik möjlighet för forskning och praktik att skapa delaktighet i sina respektive verksamheter.

Konferensen samordnas av Linnéuniversitetet, Linköpings universitet och Örebro universitet. Kontaktpersoner:

Helena Roos (helena.roos@lnu.se)
Margareta Engvall (margareta.engvall@liu.se)
Anette Bagger (anette.bagger@oru.se)

- HeldagLägg till i din kalender