Äppelblom
-
Konferens

Riks-P 2022

Den 19-20 maj arrangeras konferensen Riks-P av Linnéuniversitetet och utbildningsprogrammet Personal och arbetsliv. Då kommer personalvetare från hela landet till Växjö för att diskutera utmaningar och möjligheter i personalvetarnas dagliga arbete.

Konferensen Riks-P innehåller föreläsningar, paneldiskussioner och workshops. Riks-P är ett rikt forum för erfarenhetsutbyten och nätverkande mellan deltagarna.

Årets tema kommer att belysa utmaningar och möjligheter i personalvetarnas dagliga arbete utifrån forskning och erfarenheter från yrkespraktiker från olika branscher.

Programmet för personal och arbetsliv vid Linnéuniversitet bjuder in till konferens och nätverksträff för landets personalvetarprogram, studentrepresentanter, lärare, forskare samt yrkesverksamma inom HR och personalarbete.

Anmälan

Anmäl dig till konferensen Riks-P 2022. Sista dag att anmäla sig är den 6 maj.

Plats

Teleborgs slott, Slottsallén, 352 56 Växjö

Konferensen "Riks-P 2022" är ett hållbarhetssäkrat möte enligt  Linnéuniversitetets riktlinjer för ett hållbart evenemang. Riktlinjer som är kopplade till de 17 globala målen inom Agenda 2030. Läs mer om Linnéuniversitetets riktlinjer för hållbara evenemang här.

- Teleborgs slott, Växjö Linda Hiltunen Lägg till i din kalender