Konferensbild  som illustrerar  kunskapsmiljöerna  Grön hållbar utveckling och Vatten  med två händer, en håller en stad, den andra en jordglob.
Konferens

Young researchers conference in green and blue sustainable development, 28-29 sep 2022

Välkommen att delta i den första årliga Young Researchers Conference, 28-29 september 2022 i Växjö.

Kunskapsmiljöerna Linné Vatten och Grön hållbar utveckling bjuder gemensamt in alla doktorander och postdoktorer inom blå och grön hållbar forskning på Linnéuniversitetet till en gemensam konferens.

Syftet är att inspirera, främja nya forskningssamarbete med olika akademiska bakgrunder, hitta nya relationer inom forskningsnätverk inom universitetet och att bilda strategiska partnerskap utanför akademin.

Young Researchers Conference främjar kunskapsutveckling, nya forskningsrelationer och en möjlighet att växa.

Mer information om konferensen och dess innehåll kommer att publiceras på den engelska konferenssidan löpande. Håll utkik!

- IKEA-salen, hus M, Linnéuniversitetet, Växjö Magnus Bratt Lägg till i din kalender